top of page

RADISSON BLU HOTEL,HASSELT

Het Radisson Blu Hotel in Hasselt is het hoogste hotel van de stad en biedt, gelegen vlakbij het marktplein, een geweldig uitzicht over de stad. Gasten kunnen te voet naar het Modemuseum en naar de Japanse Tuin. Deze Japanse tuin is de grootste van Europa en slechts op 2 kilometer afstand van ons hotel in Hasselt.

 

Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites exquise ingericht met een fris Scandinavisch 'Look and feel'. Ook bieden onze kamers en suites handige voorzieningen zoals gratis en snel draadloos internet. U kan een kamer boeken via onze website https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-hasselt

Na een drukke dag vol vergaderingen of het bezoeken van bezienswaardigheden, kunt u nagenieten in de fantastische rooftop bar 'Bon'Air' met een panoramisch uitzicht over de stad. De telefoon op de kamer beschikt over One Touch Service, wat het gemakkelijk maakt om bijvoorbeeld iets voor op de kamer te bestellen of om hulp te vragen.

 

Ons hotel in Hasselt biedt verder 14 professionele vergaderruimtes, die geschikt zijn voor zowel zakelijke als privébijeenkomsten. Wenst u meer informatie of wilt u graag een vergaderzaal boeken? U kunt een e-mail sturen naar meetings.hasselt@radissonblu.com of bellen naar +32 (0)11/77 00 77 . We contacteren u zo spoedig mogelijk voor een persoonlijke offerte. 

bottom of page